Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus hikt tegen clausule van 75 miljoen aan: 'We zijn bereid te praten'

Laatste update:

Kaio Jorge is een achttienjarige centrumspits die pas vijftien wedstrijden speelde in de hoofdmacht van Santos. Daarin kwam de Braziliaans jeugdinternational tot slechts één doelpunt, maar de belangstelling voor hem is desondanks groot. "Het is geen geheim dat Kaio Jorge behoorlijk begeerd wordt. Maar als we niet binnen een bepaalde periode een acceptabel bod ontvangen, zullen we hem tot het einde van het seizoen behouden", vertelt Peres zaterdag aan diverse Braziliaanse media. De Braziliaanse competitie moet normaliter begin mei beginnen, waardoor een zomers vertrek van Kaio Jorge naar Europa voor Santos middenin het seizoen zou vallen.

Peres verklapt dat Juventus een van de clubs is die bij Santos navraag heeft gedaan over Kaio Jorge. De Italianen hikken voorlopig echter aan tegen de forse transferclausule van 75 miljoen euro die de tiener in zijn tot medio 2021 doorlopende contract heeft staan. "Juventus heeft geïnformeerd, maar nog geen officieel bod uitgebracht. Ik heb hen verteld dat de transferclausule van Kaio Jorge 75 miljoen euro bedraagt, maar we zijn bereid te praten. We denken aan een transfersom van rond de 30 miljoen euro, maar onderhandelen niet alleen met Juventus."

Peres legt uit dat Santos er bewust voor kiest om transferclausules op te nemen in de contracten van zijn spelers. "Ze beschermen ons tegen de economische kracht van de grote Europese clubs. Door de clausules zijn de clubs genoodzaakt om met ons te spreken over een speler die ze willen hebben", aldus de beleidsbepaler, die tot slot beweert dat de coronacrisis niet veel verandert aan de gebruikelijke gang van zaken op de transfermarkt. "Het voetbal ligt dan misschien wel stil nu door de coronacrisis, maar op de transfermarkt verloopt alles als gebruikelijk."

Meer nieuws

PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
4
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
18
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
10
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
4

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties