Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus houdt magische grens van honderd punten in het vizier

Laatste update:

Het kan toch haast niet meer mis voor Juventus, maar het is wel zaak om in het restant van het seizoen wedstrijden als die tegen Bologna te winnen. Bologna, met de zeventiende stek in de rangschikking toch zeker geen hoogvlieger in de Serie A, liet zich echter niet zomaar verschalken door de voetbalgrootmacht uit Turijn. De beste kansen in het eerste bedrijf waren wel voor de thuisploeg. Paul Pogba was de gevaarlijkste man met een schot in de korte hoek en een vrije kopbal na een corner van Andrea Pirlo, maar de Fransman wist het net niet te vinden.

Ook Claudio Marchisio kreeg een behoorlijke kans, ware het niet dat de middenvelder te weinig kracht gebruikte om de bal richting doel te werken. Na rust werd Bologna steeds verder naar achteren gewerkt door de thuisclub, maar de bezoekers wierpen een muur op en er stonden steeds meer spelers achter de bal. Juventus begon het maar eens van afstand te proberen en zoals bekend is Paul Pogba een meester van het afstandschot. Een minuut of 25 voor tijd haalde het toptalent uit van afstand en deed hij de bal tegen de touwen belanden. Hij nam de bal mee naar rechts, liet het ding een keer stuiteren en haalde hard uit: 1-0.

-

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
32
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
12
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
31
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
4
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties