Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Juventus is niet de enige club met belangstelling voor mijn zoon'

Laatste update:

Agnelli zou in het Golden Palace Hotel in Turijn tegen Van der Sar hebben verteld dat men geïnteresseerd is in de diensten van De Ligt. Frank de Ligt, vader van de negentienjarige verdediger, gaf reeds aan dat Juventus een optie is voor zijn zoon. "Het is een mogelijkheid, maar Juventus is niet de enige club met belangstelling voor mijn zoon."

"Nu zijn we gefocust op Ajax en in de komende maanden maken wij een beslissing wat betreft zijn toekomst, samen met Mino Raiola", aldus de vader. Mundo Deportivo meldt woensdag dat Barcelona, een andere grootmacht die belangstelling heeft voor De Ligt, vreest dat het misgrijpt, aangezien de stopper wordt vertegenwoordigd door Raiola. Overigens werkt De Ligt niet alleen met Raiola samen, maar ook met Barry Hulshoff.

De Catalaanse topclub zou problemen voorzien aangaande het aantrekken van de Oranje-international. De Ligt heeft de clubs voor het uitkiezen, waardoor Raiola kan vragen wat hij wil, zo klinkt het. Barcelona zou vrezen dat het niet kan opboksen tegen de andere kapitaalkrachtige clubs, zoals bijvoorbeeld Manchester City. Onder meer de salariseisen van De Ligt zouden ervoor kunnen zorgen dat de jongeling niet naar Barcelona verkast.

Verwacht jij dat Matthijs de Ligt in de toekomst voor Juventus gaat spelen?

Meer nieuws

Live meepraten in de Conference League: Olympiacos - Fiorentina
2
TikTok-video Flick na aanstelling bij FC Barcelona werkt op de lachspieren
1
'Ruud Van Nistelrooij krijgt kans op revanche in de Premier League'
2
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Koeman verrast met doorstrepen naam: 'Mokerslag, EK-droom is verbrijzeld'
44
Drie spelers uit EK-selectie Nederlands elftal doen niet mee tegen Canada
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties