Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus is radeloos: geduld Allegri met Pogba wordt opnieuw getest

Laatste update:

Trainer Massimiliano Allegri is inmiddels ook wel klaar met de blessures van zijn sterspeler. "Na zeven maanden is de grootste investering op de transfermarkt, op papier de belangrijkste speler van de ploeg, alleen nog maar een naam. Meer niet", schrijft La Gazzetta dello Sport. De 91-voudig Frans international kwakkelt niet voor het eerst met blessures. Vorig seizoen miste hij negentien wedstrijden over alle competities in dienst van Manchester United.

De roze sportkrant weet dat Pogba het advies van de medische staf van Juventus niet opvolgde in aanloop naar het WK in Qatar. "Als hij onmiddellijk was geopereerd, had hij waarschijnlijk het WK gemist. Maar dan zou hij volgens de specialisten tweeënhalve maand later weer voor Juve kunnen spelen", schrijft La Gazzetta. "Maar Pogba gaf niet op tot hij iemand vond die hem vertelde wat hij wilde horen: dat een operatie niet noodzakelijk was. Pogba wilde het WK redden, niet Juventus dat al bijna een miljoen per maand op zijn rekening had gestort. Uiteindelijk besefte hij dat dat niet de manier was en ging hij in september alsnog onder het mes."

Juventus kent een beroerd seizoen. De Italiaanse grootmacht kreeg onlangs vijftien punten in mindering voor fraude. Daardoor bekleedt de club nu de dertiende plaats in de Serie A en is de Champions League halen bijna onmogelijk geworden. De recordkampioen kan dat nog wel via de Europa League bewerkstelligen, waar het Franse Nantes de komende tegenstander is in de tussenronde.

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
3
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
12
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties