Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Juventus is zó ervaren, als we niet oppassen komen we in de problemen'

Laatste update:

"Het wordt een moeilijke avond", voorspelt Jardim een dag voor de wedstrijd, "maar dat is normaal op dit niveau. De Champions League is compleet anders dan de Ligue 1. Wij hebben de capaciteiten en de intelligentie om een topwedstrijd te spelen, net zoals we dat tegen Zenit Sint-Petersburg deden. We moeten kalm blijven, want Juventus is zó ervaren: als we daar niet volwassen mee omgaan, komen we in de problemen", aldus de trainer.

"Bepaalde spelers zullen het verschil moeten maken", zegt de Portugees, die geen namen noemt. "En onze motivatie zal ook van groot belang zijn, net als een vol stadion." De trainer van de tegenstander, Massimiliano Allegri, stond dinsdag ook de media te woord. Hij gaf aan dat Juventus logischerwijs in het voordeel is, na de 1-0 van vorige week. "Maar we weten tegen wie we uitkomen: een goed georganiseerde ploeg met technische en fysieke kwaliteiten in de aanval."

"Ik ben wel optimistisch gestemd", sprak de coach van Juventus, "ook al beseffen we dat we een goede wedstrijd moeten spelen én zullen moeten scoren om verder te komen. AS Monaco is een lastige ploeg, ze geven je geen centimeter ruimte."

-
Wie bereikt de halve finales?

Meer nieuws

Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
5
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
14
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties