Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus kan na winst in Florence kampioen worden bij puntverlies Napoli

Laatste update:

Voor Juventus stond er dus veel op het spel, maar Fiorentina had ook nog alles om voor te spelen: om in theorie kans te houden op deelname aan de Champions League moest de ploeg uit Toscane winnen om het gat met Roma zo klein mogelijk te houden. De bezoekers waren echter de eerste die doel troffen: Sami Khedira had de bal na een kwartier al in het net liggen, maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel.

Een paar minuten later was het ook aan de andere kant zover: Federico Bernardeschi leek op dezelfde lijn als de verdediging te staan, maar Paolo Tagliavento keurde zijn doelpunt toch af. Fiorentina probeerde daarna door te drukken, combineerde soepel en dwong Gianluigi Buffon tot een aantal uitstekende reddingen. Ondanks het goede spel van de Florentijnen was het La Vecchia Signora dat toch de voorsprong pakte: Paul Pogba legde een bal van Khedira goed met het hoofd klaar voor Mario Mandzukic, die zonder twijfel afdrukte.

Fiorentina leek zich vlak voor rust van de klap te herstellen, maar Marcos Alonso zag zijn kopbal vlak langs het doel van Buffon vliegen. In de tweede helft loerde Juventus op de counter, terwijl de thuisploeg er alles aan deed de zwart-witte muur te slechten. Via Josip Ilicic was het een dikke vijf minuten na de rust bijna zover, maar de middenvelder schoot de bal na een goede actie van Cristian Tello hoog over. Pogba was aan de andere kant na een snelle uitbraak dicht bij de 0-2, maar hij kreeg de bal na een geweldige solo vanaf eigen helft niet tussen de palen.

In de laatste tien minuten leek het tij te keren voor Fiorentina: Nikola Kalinic pikte de bal op na een slippertje van Leonardo Bonucci en schoot de verdiende gelijkmaker achter Buffon. Zijn doelpunt werd twee minuten later echter alweer ongedaan gemaakt door Morata, die de bal bij een corner voor zijn voeten kreeg en binnen tikte. Kalinic kreeg in de laatste minuut nog de uitgelezen kans om de 2-2 binnen te schieten: hij mocht van elf meter aanleggen na een overtreding van Juan Cuadrado. Buffon keerde zijn strafschop echter en zag in blessuretijd ook nog eens een poging van de Kroaat op de lat gaan.

-
Denk je dat Juventus maandagavond kampioen wordt?

Meer nieuws

Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
8
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
9
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
19
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
39
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties