Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus klopt Napoli na prachtige volley Pogba en buitenspelgoal

Laatste update:

Met Jonathan de Guzmán maakte Napoli het de tegenstander met pressievoetbal bij vlagen erg lastig en na achttien minuten had de thuisploeg eigenlijk ook op voorsprong moeten komen. Na een rush van Marek Hamsik kwam de bal bij toeval terecht bij De Guzmán, maar de Oranje-international schoot van dichtbij hoog over. Juventus slaagde er lange tijd niet in om een goedlopende aanval op de mat te leggen en het openingsdoelpunt kwam letterlijk uit de lucht vallen. Paul Pogba nam de bal in één keer uit de lucht en liet doelman Rafael kansloos: 0-1. De treffer werd al gauw vergeleken met de goal die Zinédine Zidane in de Champions League-finale van 2002 maakte tegen Leverkusen.

Napoli maakte na de wondervolley van Pogba een ietwat geslagen indruk en het lukte de blauwhemden voor rust ook niet meer om voor doelgevaar te zorgen. Aan de andere kant was Martín Cáceres zelfs nog dicht bij de 0-2, maar zijn schot werd na een handige steekbal van Carlos Tévez gestopt door Rafael. Hoewel Juventus ook na rust niet best speelde, leek men de wedstrijd wel aardig onder controle te hebben. Desondanks kwam Napoli na ruim een uur spelen op gelijke hoogte: verdediger Miguel Britos volleerde de bal na een hoekschop van invaller Dries Mertens achter doelman Gianluigi Buffon. Een kleine tien minuten later stelde Juventus echter weer orde op zaken.

Cáceres schoot de bal na een vrije trap van Andrea Pirlo in de verre hoek en hoewel Napoli claimde dat de Uruguayaan daarbij buitenspel stond, ging het Turijnse feest door: 1-2. Trainer Rafael Benítez greep in en bracht debutant Manolo Gabbiadini en Duván Zapata binnen de lijnen, maar er kon geen gelijkmaker meer worden afgedwongen in het eigen Stadio San Paolo. Via Arturo Vidal werd het nog 1-3. Juventus kon een overwinning ook wel gebruiken, want drie van de laatste vier competitiewedstrijden werden gelijkgespeeld. De regerend kampioen speelt komende donderdag in de achtste finale van de beker tegen Hellas. Napoli neemt het dan op tegen Udinese.

-
Een terechte uitslag?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties