Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus komt met zeer verrassend nieuws: Matthijs de Ligt tóch fit

Laatste update:

Tijdens de competitiewedstrijd van zaterdag tegen Lazio (3-1) miste de topclub niet alleen De Ligt, maar ook Giorgio Chiellini. Laatstgenoemde kampte eveneens met een kuitblessure, maar is eveneens terug in de wedstrijdselectie. "Chiellini trainde vandaag met de groep mee en voelt zich goed", verzekerde Pirlo maandag op de persconferentie. "Ik denk dat hij morgen inzetbaar is. De Ligt deed vandaag tijdens de warming-up mee met de groep en trainde daarna individueel. Arthur is niet honderd procent fit, maar zou morgen in de basis kunnen beginnen. Ik hoop dat hij een tijdje op het veld kan staan." Arthur maakte tegen Lazio zijn rentree als invaller na een afwezigheid van bijna een maand.

"Met Cristiano Ronaldo gaat het heel goed", voegt Pirlo eraan toe. "Deze wedstrijden zijn voor hem gemaakt. Hij kan niet wachten om te spelen." Ronaldo deed maar 22 minuten mee tegen Lazio. Hij kreeg wat extra rust in de aanloop naar de belangrijke returnwedstrijd. "We snappen dat de druk bij ons ligt en daar deinzen we niet voor terug. We hebben de kwaliteit om de volgende ronde te halen maar we onderschatten onze tegenstander niet. Porto is een sterke en solide ploeg. Maar wij zijn Juventus en wij zijn gericht op het halen van de volgende ronde. We kunnen ons morgen geen fouten veroorloven. We moeten negentig minuten vol concentratie en energie op het veld staan", weet Pirlo.

Op de persconferentie wordt de oefenmeester tevens gevraagd of hij vreest dat zijn baan aan een zijden draadje komt te hangen bij uitschakeling in de Champions League. Juventus staat op een teleurstellende derde plek in de Serie A en Pirlo weet dat Massimiliano Allegri en Maurizio Sarri in het verleden werden ontslagen bij Juventus na een vroege eliminatie in de Champions League. Zelf vreest hij niet voor zijn congé. "Als ik dat dacht, dan had ik hier nier gezeten", verzekert Pirlo. "Ik weet dat het een belangrijke wedstrijd is, maar ik richt me op één wedstrijd per keer. De club besluit op basis van de resultaten over mijn toekomst. Ik weet wat ik wil bereiken en ik weet wat de club wil bereiken."

-
Bereikt Juventus de kwartfinale van de Champions League?

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
2
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
10
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
14
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties