Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus komt wereldgoal in stadsstrijd te boven door pegel van Pirlo

Laatste update:

Een positief resultaat leverde dat dus niet op voor het team van Giampiero Ventura, maar gemakkelijk ging het niet voor Juventus. De regerend kampioen domineerde het spel wel en na een kwartier kwam men ook op voorsprong. Omar El Kaddouri kreeg een vrije trap van Andrea Pirlo tegen zijn arm aangeschoten en daardoor ging de bal op de stip; Arturo Vidal maakte vervolgens geen fout. Zeven minuten later kwam Torino op gelijke hoogte, door het werelddoelpunt van de 24-jarige Peres, die in de zomer voor twee miljoen euro werd overgenomen van Santos.

Hij pikte de bal aan de rechterkant van het veld op en sprintte iedereen van Juventus eruit, om vervolgens ook doelman Marco Storari met een schot dat via de binnenkant van de paal in het doel viel, kansloos te laten. Door die 1-1 groeide het vertrouwen bij Torino en Amauri had zelfs een goede kans om zijn elftal op voorsprong te zetten, maar doordat hij uitgleed, kon Giorgio Chiellini de bal wegwerken. Carlos Tévez en Vidal stichtten ook nog gevaar, maar de ploegen hielden elkaar tot de rust in evenwicht. Na de pauze kregen beide partijen weer goede kansen.

Vidal mikte over, Fabio Quagliarella naast en een schot van Leonardo Bonucci werd goed gekeerd door Jean-François Gillet. Trainer Massimiliano Allegri greep in en bracht Fernando Llorento binnen de lijnen, maar Torino werd sterker en sterker. Juventus moest na 78 minuten zelfs verder doordat Stephan Lichtsteiner een tweede gele kaart pakte. De burenruzie leek echter onbeslist te eindigen, maar Andrea Pirlo besloot anders. De regisseur van Juventus hamerde het leer in de slotseconde in de uiterste hoek en bezorgde Juventus daardoor de vierde overwinning op rij.

Bekijk het doelpunt van Bruno Peres

-
Een terechte uitslag?

Meer nieuws

V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
0
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
2
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
17
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties