Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus krijgt ultimatum te horen rond deal van veertig miljoen euro

Laatste update:

Komend weekend staat er een afspraak op de planning tussen de technische leiding van Sassuolo en Juventus om de transfer van Locatelli te bespreken. "We wachten op het juiste bod op Locatelli. Als dat bod niet komt blijft hij hier. We gaan onze beste spelers niet zo laat verkopen", aldus Carnevali tegen La Gazzetta dello Sport. Sassuolo mikt op een transfersom van veertig miljoen euro, een groot gat vergeleken met het bedrag dat Juventus voor ogen heeft voor de kersverse Europees kampioen.

Volgens bovengenoemde krant wil Juventus vasthouden aan het eerste voorstel: een huurconstructie met optie tot koop en bonussen. Daarbij bedraagt de huursom vijf miljoen euro en moet volgend jaar zomer nog eens twintig miljoen euro worden overgemaakt. Bovendien kan Sassuolo zeven miljoen euro aan bonussen tegemoet zien als aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Het ligt in de lijn der verwachtingen dat beide clubs tot een akkoord gaan komen zodra het gat tussen vraag en aanbod gedicht gaat worden.

De middenvelder wil zelf graag de overstap naar Juventus maken en Champions League spelen, zo heeft hij openlijk aangegeven.Locatelli speelde in de jeugdopleiding van Atalanta en AC Milan, alvorens hij in 2018 in eerste instantie op huurbasis en een jaar later voor veertien miljoen euro definitief de gang naar Sassuolo maakte. De vijftienvoudig Italiaans international speelde totaal 99 wedstrijden voor Sassuolo en heeft in het Mapei Stadium nog een contract tot medio 2023, maar de kans dat hij dat contract uitdient lijkt met de week kleiner te worden.

Meer nieuws

Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
2
De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties