Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Juventus laat zich niet afschrikken door vraagprijs van 50 miljoen'

Laatste update:

Ajax verlangt volgens de Italiaanse sportkrant vijftig miljoen euro voor zijn aanvoerder, die nog tot medio 2021 vastligt, en Juventus zou dat bedrag niet als een onoverkomelijk obstakel zien. Doordat de Amsterdammers een optie hebben om het contract met nog een jaar te verlengen is het overigens de vraag of vijftig miljoen genoeg zal zijn om directeur spelersbeleid Marc Overmars te overtuigen van het meewerken aan een transfer. In de afgelopen weken werden namelijk ook al bedragen van zestig miljoen of hoger genoemd.

De Ligt moet in Turijn deel gaan uitmaken van het centrum van de toekomst en krijgt, als hij volgend jaar naar Juventus komt, de tijd om aan de zijde van Leonardo Bonucci en Giorgio Chiellini de komende seizoenen aan de 'Universiteit van Defensie' verder ervaring op te doen. La Vecchia Signora heeft met Daniele Rugani een andere jonge en veelbelovende stopper in de gelederen en de Italiaan zou met De Ligt het verdedigingshart voor de lange termijn kunnen gaan vormen.

Mino Raiola houdt volgens Tuttosport de sleutel tot de toekomst van De Ligt in handen en de zaakwaarnemer is naar verluidt al druk bezig met de volgende stap voor de verdediger. De tienvoudig Oranje-international werd eerder dit jaar overigens ook al in verband gebracht met Juventus en kreeg toen hij met het Nederlands elftal in Italië was van clubicoon Pavel Nedved een rondleiding over het trainingscomplex van de club. "Ik was hier voor de nationale ploeg, dat was het belangrijkste. Maar het is natuurlijk een eer om te worden genoemd bij een grote club als Juventus, het is nu belangrijk voor mij om te blijven spelen zoals ik altijd doe en er niet te veel aan te denken", zei hij daar in juni over.

Verwacht jij dat Matthijs de Ligt Ajax voor meer dan vijftig miljoen euro gaat verlaten?

Meer nieuws

Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
0
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
12
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
17
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
25
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
94

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties