Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus licht optie tot koop en maakt veertig miljoen euro over naar Bayern

Laatste update:

Bayern München houdt veertig miljoen euro over aan Douglas Costa en Juventus zal dat bedrag komende twee jaar in twee termijnen betalen. Daarnaast is er in de overeenkomst een bonus van één miljoen euro opgenomen. De Braziliaans international, komende maand actief op het WK met de Goddelijke Kanaries, werd afgelopen seizoen door Juventus gehuurd van Bayern en in de huurovereenkomst was een optie tot koop opgenomen.

Voor de huurperiode betaalde Juventus naar verluidt zes miljoen euro aan Bayern. Douglas Costa maakte afgelopen seizoen een prima indruk bij la Vecchia Signora en tekende in 47 wedstrijden voor 6 doelpunten en 14 assists. In zijn eerste seizoen bij Juventus won de Braziliaan met de club de Coppa Italia en de Italiaanse landstitel.

Bayern nam Douglas Costa in de zomer van 2015 voor dertig miljoen euro over van Shakhtar Donetsk, maar de vleugelaanvaller wist in München niet uit te groeien tot vaste waarde en besloot in 2017 een nieuwe uitdaging aan te willen gaan. Shakhtar haalde de 24-voudig Braziliaans international in 2010 weg bij Grêmio, waar hij de jeugdopleiding doorliep.

Goed besluit van Juventus?

Meer nieuws

Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
3
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
74
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
15
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties