Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus lijdt in Genua eerste competitienederlaag van seizoen

Laatste update:

Naast Ronaldo bleven onder meer Wojciech Szczesny, Giorgio Chiellini en Blaise Matuidi ook aan de kant. Juventus had het zonder een aantal smaakmakers dan ook zeer lastig in Genua. De betere kansen waren voor de thuisploeg, die via Christian Kouamé, Antonio Sanabria en Darko Lazovic voor gevaar wist te zorgen. Juventus kon daar weinig tegenover zetten en enkel Paulo Dybala liet zich gelden voor het vijandelijke doel. Vijf minuten voor de thee leek Genoa een strafschop te krijgen, maar na ingrijpen van de VAR werd de bal toch niet op de stip gelegd door arbiter Marco Di Bello.

Ook in het tweede bedrijf hadden de bezoekers het meeste balbezit, maar was Genoa goed voor het doelgevaar. Juve-goalie Mattia Perin, die jarenlang bij Genoa onder de lat stond, hield zijn doel echter schoon. Vervolgens was er opnieuw een belangrijke rol voor de VAR. Dybala dacht zijn ploeg op 0-1 te zetten, maar na het bekijken van de beelden werd de treffer afgekeurd vanwege buitenspel. Aan de overkant was het wel raak voor Genoa. Een schuiver van Sturaro, ex-speler van Juventus, bleek Perrin te machtig: 1-0. Pandev velde tien minuten voor tijd het definitieve vonnis over Juventus. Op aangeven van Christian Kouamé bepaalde hij de eindstand op 2-0.

Voor Juventus heeft de nederlaag weinig gevolgen in de titelstrijd. Achtervolger Napoli komt zondagavond in actie tegen Udinese en kan het gat met de koploper verkleinen naar vijftien punten. Genoa lijkt zich te hebben verzekerd van nog een seizoen in de Serie A. Stiekem moest de ploeg van trainer Davide Ballardini nog naar beneden kijken, maar door de driepunter van zondag is het verschil met de degradatiezone elf punten.

-
Juventus pakt met minimaal vijftien punten meer de landstitel

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
349
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties