Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus loopt na vliegende start uit op AS Roma

Laatste update:

Juve en Hellas kwamen elkaar afgelopen donderdag ook al tegen, toen in de Coppa Italia, en Juve wist dit bekerduel met ruime cijfers te winnen (6-1). Hellas was dus gewaarschuwd, maar de plannen om er zondag een mooie avond van te maken in Turijn konden al snel de prullenbak in. Pogba opende al na drie minuten spelen de score, met een schot vanuit de tweede lijn. Niet lang hierna liet de Fransman een voorzet van Alvaro Morata slim lopen en maakte Tévez er 2-0 van.

Juve was bij zijn eerste twee kansen dus direct twee keer trefzeker en Hellas leek een heel vervelende wedstrijd tegemoet te gaan. De thuisploeg bleef na de vliegende start de betere ploeg, maar leek het wel wat rustiger aan te doen en kreeg niet heel veel kansen. Andrea Pirlo probeerde het nog met een paar vrije trappen en Pogba schoot nog eens gevaarlijk van afstand, maar Rafael liet zich voor rust niet nog eens passeren. De beste kans van de bezoekers kwam op naam van Panagiotis Tachtsidis, maar hij kon een mislukt schot van Luca Toni (of was het een voorzet?) niet binnen tikken.

In de tweede helft hervatte Juve de zoektocht naar het derde doelpunt van de avond en daar werd het twintig minuten na de onderbreking voor beloond. Giorgio Chiellini stoomde op en bracht de bal bij Roberto Pereyra, die in het vijandelijke strafschopgebied rustig bleef en beheerst binnen schoot. Het verzet van Hellas was nu wel gebroken en een kwartier voor tijd maakte Tévez zijn tweede van de avond, wat betekent dat Juve in vier dagen tijd liefst tien keer heeft gescoord tegen Hellas. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen die andere ploeg uit Verona, Chievo.

-
Juventus wordt weer kampioen van Italië

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
63
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties