Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus maakt transfer van twee keer vier miljoen euro wereldkundig

Laatste update:

Juventus en Al-Duhail zijn een vast transferbedrag van acht miljoen euro overeengekomen. Dat bedrag wordt in twee termijnen betaald en moet uiterlijk in oktober van dit kalenderjaar zijn overgemaakt. Aan de hand van sportieve doelstellingen kan de transfersom voor de verdediger nog eens met maximaal twee miljoen euro oplopen.

Benatia gaat zelf vijf miljoen euro per jaar verdienen bij de regerend kampioen uit Doha. Juventus wilde Benatia het liefst behouden, maar het was de wens van de A-international van Marokko om nog eens in het Midden-Oosten te voetballen. Fulham en AS Monaco toonden eveneens belangstelling, maar de voorkeur van Benatia ging uit naar het Al-Duhail van de Tunesische trainer Nabil Maaloul.

Benatia speelde sinds medio 2016 voor Juventus. Hij kwam in Turijn tot 59 wedstrijden en had nog een contract tot de zomer van 2020. Eerder voetbalde Benatia voor Bayern München, AS Roma, Udinese, Clermont Foot, Olympique Marseille, Lorient en Tours.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties