Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus meldt schouderblessure De Ligt; CL-kraker op de tocht

Laatste update:

De schouder van De Ligt schoot uit de kom bij het blokken van de bal in het uitduel met Atalanta. Het gewricht werd snel daarna weer in de kom gebracht door de dokters van Juventus, waarna de kwetsuur zondagochtend opnieuw werd bekeken. De Italiaanse kampioen wil dat De Ligt eerst volledig fit raakt, waardoor de clash met Atlético te vroeg lijkt te komen voor de Oranje-international.

De schouderkwetsuur komt op een bijzonder ongelukkig moment voor De Ligt, want de voormalige Ajacied behoorde de laatste weken steevast tot de uitblinkers van Juventus. "De Juventus-aanhang heeft vast genoten van de optredens van De Ligt en Mattia De Sciglio. Beiden zijn ze de laatste tijd onterecht bekritiseerd. De Sciglio is gewoon een heel solide en betrouwbare speler, terwijl De Ligt een kampioen is", zo schreef Tuttosport na de zege van Juventus op Atalanta. Corriere dello Sport was ook lovend over de Nederlander. "De Ligt speelde zijn beste wedstrijd sinds zijn komst naar Italië."

Cristiano Ronaldo werd tegen Atalanta gespaard door trainer Maurizo Sarri. De aanvaller verscheen zondag echter wel gewoon op het trainingsveld en Sarri verwacht dan ook dat Ronaldo klaar is voor de thuiswedstrijd tegen Atlético van dinsdagavond. Juventus begint met tien punten als koploper in groep D aan de ontmoeting met de Spanjaarden en is al verzekerd van een plaats in de achtste finale van het miljardenbal. Atlético, dat volgt op drie punten, kan de volgende ronde bijna niet meer ontgaan.

-
Gaat Juventus het gemis van Matthijs de Ligt opvangen?

Meer nieuws

Premier League-club is het zat en maakt werk van schrappen VAR
10
Amateur van Hercules maakt absolute droomtransfer naar Borussia Dortmund
5
De EK-selectie van Frankrijk: dit zijn de spelers die donderdag kans maken
19
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Daley Blind bekroont superseizoen met nieuw contract bij Girona
29
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties