Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus ontwaakt 'beste ploeg van Europa' uit prachtige droom

Laatste update:

Met 25 punten uit de laatste negen wedstrijden verkeerde Atalanta zoals gezegd in topvorm. Vanaf eind september was er geen club uit de grote vijf Europese competities die meer punten pakte. Uiteraard was Juventus de favoriet in eigen huis, maar Atalanta reisde ongetwijfeld met meer zelfvertrouwen dan normaal af naar Turijn. Dat vertrouwen werd echter in rap tempo de grond ingeboord. Juventus had de touwtjes in handen, speelde de bal eenvoudig rond en zorgde voor veel problemen bij Atalanta. Ook niet onbelangrijk: in defensief opzicht was Juventus solide, wat vorige week niet het geval was.

Na het eerste kwartier vertaalde de gastheer het overwicht in een voorsprong. Die treffer kwam vrijwel volledig op het conto van Alex Sandro. Vanaf de linkerkant stoomde de back op, passeerde hij twee belagers en haalde hij doeltreffend uit. Het was het eerste doelpunt in ruim twaalf uur dat Atalanta via veldspel moest incasseren. Even later was medeverdediger Daniele Rugani verantwoordelijk voor de margeverdubbeling. De 22-jarige mandekker kreeg de bal op het hoofd na een hoekschop van Miralem Pjanic en kopte de 2-0 tegen de touwen. Juventus, dat de voorgaande twaalf onderlinge duels won van Atalanta, moest alleen in de slotfase van de eerste helft nog even uitkijken.

Na de onderbreking deed Juventus er nog een schepje bovenop. Opnieuw wist Atalanta zich geen raad met een corner van Pjanic en ditmaal profiteerde Mario Mandzukic daarvan: de Kroaat knikte de 3-0 binnen. Juventus haalde de voet vervolgens van het gaspedaal en maakte weinig aanstalten om de score nog verder uit te breiden. Atalanta kwam steeds vaker in balbezit, maar slaagde er desondanks lange tijd niet in om de lijstaanvoerder echt in de problemen te brengen. Acht minuten viel toch de aansluitingstreffer. Remo Freuler ontving de bal van Marco D'Alessandro, troefde Juan Cuadrado af en volleerde raak. Mario Lemina trof in de slotminuten nog de paal, waardoor Juventus de marge niet kon herstellen naar drie.

-
Wordt Juventus weer kampioen in Italië?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties