Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Juventus overweegt ontslag Pirlo; komende twee duels cruciaal'

Laatste update:

Met een achterstand van tien punten op koploper Internazionale lijkt Juventus met nog tien wedstrijden voor de boeg weinig kans meer te maken op titelprolongatie. Na negen landstitels op rij dreigt de Italiaans recordkampioen dit seizoen mis te grijpen. Vorige maand werd la Vecchia Signora voor het derde jaar op rij in een relatief vroeg stadium uitgeschakeld in de Champions League. Alleen het winnen van de Coppa Italia lijkt het seizoen nog enige glans te kunnen geven. Of Pirlo op 19 mei nog langs de lijn staat in het San Siro bij de finale tegen Atalanta is nog maar de vraag.

Na de interlandperiode pakt Juventus zaterdag de draad weer op tegen Torino. Na de uitwedstrijd in het Stadio Grande Torino, volgt woensdag een inhaalwedstrijd tegen Napoli. Volgens La Gazzetta dello Sport zijn deze twee wedstrijden cruciaal voor de toekomst van de 41-jarige Pirlo bij Juventus. De krant verwacht een breuk tussen club en trainer bij twee 'negatieve resultaten' in de Serie A. Er wordt gedacht aan een ontslag, terwijl het ook niet wordt uitgesloten dat Pirlo zelf de handdoek in de ring gooit.

Mocht het daadwerkelijk tot een breuk komen, dan verwachten diverse Italiaanse media dat Pirlo's assistent-trainer Igor Tudor het stokje tot aan het einde van het seizoen overneemt als interim-trainer. Het contract van Pirlo, die bezig is aan zijn eerste seizoen als eindverantwoordelijke, loopt door tot medio 2022. Pavel Nedved, vice-directeur van Juventus, sprak eerder al zijn steun uit richting Pirlo. "Hij zal volgend seizoen nog de coach van Juventus zijn", zei hij vorige maand nog in de Italiaanse media.

-

Meer nieuws

Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
1
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
18
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
14
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
27
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
434

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties