Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus profiteert optimaal van rode kaart en bekert verder

Laatste update:

Alle vier de laatste treffers die de Argentijn over alle competities wist te maken, maakte hij vanaf de strafschopstip. Hij mocht drie minuten voor rust aanleggen nadat Maxi Pereira de bal met zijn hand had tegengehouden; de rechtsback werd tevens met rood van het veld gestuurd. Porto wist na die rode kaart en de benutte penalty dat men een verloren wedstrijd speelde, voor zover dat daarvoor ook al niet het geval was. Juventus was, zonder goed te spelen, immers de bovenliggende partij en creëerde een aantal heel aardige mogelijkheden.

FC Porto speelde door de rode kaart voor Maxi Pereira lang met tien man.

Mario Mandzukic kopte de bal in de handen van Iker Casillas, de doelman voorkwam even later dat Gonzalo Higuaín zijn hoofd tegen het leer kon zetten en Dybala raakte de bal na 28 minuten niet goed. Zo gingen er drie Italiaanse kansen verloren. Doordat Dybala later dus alsnog scoorde, ging De Oude Dame met een goed gevoel de rust in. Porto kwam in het eerste bedrijf niet veel verder dan een gevaarlijke voorzet van Yacine Brahimi. Massimiliano Allegri voerde voor aanvang van het tweede bedrijf een wissel door: Marko Pjaca kwam binnen de lijnen voor Juan Cuadrado.

Porto probeerde aan te zetten en kreeg ook een kans via Tiquinho, maar een nederlaag kon niet meer worden voorkomen. Men had nog wel geluk dat Juventus het ook iets kalmer aan deed, al kreeg de thuisploeg nog wel een aantal kansen om er 2-0 van te maken. Danilo maakte bijna een eigen treffer, invaller Pjaca schoot na een uur voorlangs en een poging van Higuaín ging traag voorlangs. Hoewel Diogo Jota nog een aardige kans kreeg, speelde Juventus het duel eenvoudig uit en men kan zich nu richten op de competitiewedstrijd van aankomende zondag tegen Sampdoria.

-
Beschouw jij Juventus als een favoriet voor het winnen van de Champions League?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
18
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
59
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties