Juventus schrijft stadsderby op zijn naam ondanks uitstekende Perr Schuurs

De eerste helft was een spectaculaire waarin liefst vier doelpunten vielen. Eerst was het de beurt aan Torino, dat nog geen twee minuten nodig had om op voorsprong te komen. Een hoekschop belandde op het hoofd van Alessandro Buongiorno, die de volledig ongedekte Karamoh bij de tweede paal vond: 0-1. Drie minuten nadat Ángel Di María over schoot kwam de thuisploeg alsnog op gelijke hoogte. Cuadrado werd min of meer bij toeval bij de tweede paal bereikt en schoot fraai via een volley binnen: 1-1. Beide ploegen speelden energiek en het was Torino dat vijf minuten voor tijd op voorsprong kwam. Een slimme lage voorzet van Ivan Ilic kon in de korte hoek worden binnengelopen door Sanabria: 1-2. Toch kwam la Vecchia Signora nog voor rust op 2-2, nadat Danilo raak kopte uit een hoekschop.

De eerste kans na rust was voor Torino. Schuurs, die een uitstekende wedstrijd speelde, stoomde op en besloot Aleksey Miranchuk aan te spelen. De technicus krulde maar net naast. Meteen daarna trok Juventus ten aanval en dat leidde tot een schietkans voor Dusan Vlahovic, die de lat trof. De Serviër kopte even later net naast uit een hoekschop. Het tempo bleef hoog en dat leidde tot een gekruld schot van Karol Linetty van buiten de zestien. De Pool zag zijn poging op de lat belanden. Aan de andere kant was het wel raak. Op aangeven van Federico Chiesa wist Bremmer de 3-2 binnen te koppen. In de slotfase werd het ook nog 4-2 via Rabiot, die er met een rake kopbal voor zorgde dat Juventus de drie punten definitief mocht bijschrijven.