Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Juventus slaat bod van 74 miljoen euro op Matthijs de Ligt af'

Laatste update:

Het is al langer bekend dat Barcelona De Ligt graag aan de gelederen zou toevoegen. De Spanjaarden deden vorig jaar verwoede pogingen om de Oranje-international weg te halen bij Ajax, maar De Ligt gaf in de zomer zijn jawoord aan Juventus. De mandekker kende vervolgens een tumultueus seizoen in Turijn, waarin hij zowel hoogte- als dieptepunten beleefde. De Ligt belandde enkele keren op de bank, maar kwam uiteindelijk tot een respectabel aantal van 27 officiële duels, waarin hij 2 keer scoorde.

Volgens de Daily Mail is het ook om belastingtechnische redenen onwaarschijnlijk dat De Ligt komende zomer gaat vertrekken bij Juventus. De centrumverdediger maakte bij zijn komst naar de Serie A gebruik van een speciale regeling voor buitenlandse spelers, die een significant belastingvoordeel voor hem oplevert. Om aan de voorwaarden van die regeling te voldoen moeten spelers twee jaar in Italië actief blijven; voor De Ligt loopt die termijn dus tot medio 2021.

Een week geleden berichtte Mundo Deportivo nog over een ruildeal die door Barcelona zou zijn voorgesteld aan Juventus. De Spaanse sportkrant schreef dat de Catalanen handig gebruik wilden maken van de belangstelling van Juventus voor Arthur Melo, door de Braziliaan in te zetten als ruilwaar voor De Ligt. Juventus zag naar verluidt echter af van de constructie.

Moet Juventus akkoord gaan met een bod van 74 miljoen euro voor Matthijs de Ligt?

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
1
Barça-aankoop is zwaar ontevreden over trainer Xavi en hint op zomers vertrek
5
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
16
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties