Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus sluit seizoen af met gelijkspel en heel fraai doelpunt

Laatste update:

Hellas kon goed meekomen in de eerste helft in het eigen Stadio Bentegodi. Al in minuut vijf kreeg Luca Toni, de topscorer van Italië, een kans de score te openen. Hij kreeg een prima bal aangespeeld van Juanito, maar bleef niet kalm en miste. Daarna was het de beurt aan la Vecchia Signora en schoot Claudio Marchisio over het doel. Nadat Toni een tweede kans had laten liggen (hij schoot naast) kwam Juventus het dichtst bij de openingstreffer in Verona. Fernando Llorente trof de lat met een mooie volley.

Het leek wachten op de 0-1 en die viel voor rust ook. Pereyra kreeg te veel tijd en ruimte van Hellas en schoot heerlijk binnen van achttien meter. Zijn schot draaide prachtig de rechter bovenhoek binnen en zette Juventus aan de leiding, op een psychologisch belangrijk moment. De bezoekers uit Turijn gingen met een goed gevoel de kleedkamer in en dachten na rust op jacht te gaan naar de tweede treffer. Men kwam echter bedrogen uit, want Hellas tekende koud terug op het veld voor de gelijkmaker. Toni maakte nummer 22 van het seizoen, door met links de bal langs Gianluigi Buffon te mikken na een snelle counter en een pass van Emil Hallfredsson.

Even later kreeg de oude vos zijn vierde mogelijkheid van de wedstrijd, maar rondde hij het niet af. Juventus bleef stoïcijns doorvoetballen en tien minuten na Toni's gelijkmaker stond men alweer voor. Andrea Pirlo gaf een slim balletje over de defensie richting Simone Padoin, die de achterlijn haalde en teruglegde naar het midden: daar stond Llorente klaar om de 1-2 te maken, zijn zevende van het seizoen. Na die hernieuwde voorsprong nam Juventus het initiatief weer over en dat hield het lange tijd vast. Allegri koos ervoor Patrice Evra tijdig naar de kant te halen, om hem niet verder te belasten voor de ontmoeting van volgende week met Barcelona.

Marchisio was in de rust al achtergebleven in de kleedkamer en de laatste wissel was voor Pereyra, de man van de zo fraaie 0-1. In tegenstelling tot de ontmoetingen eerder dit seizoen in de competitie (4-0) en de Coppa Italia (6-1) incasseerde Hellas ditmaal geen nederlaag tegen Juvetus: in de laatste minuten maakte Juanito namelijk nog de 2-2. Even tevoren had Tévez de uitgelezen kans op de nekslag laten liggen, door een penalty te missen. Daarna incasseerde Simone Pepe nog rood en mocht Junior de 2-2 voor zijn rekening nemen. Hellas staat op doelsaldo nu dertiende, maar kan nog afsluiten als veertiende. Luca Toni zal hopen als topscorer te eindigen: Mauro Icardi is zijn belangrijkste achtervolger met twee doelpunten minder.

Denk jij dat Luca Toni het seizoen afsluit als topscorer?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties