Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus stelt Massimiliano Allegri aan na ontslag Andrea Pirlo

Laatste update:

Allegri keert terug in Turijn. Hij stond tussen 2014 en 2019 vijf seizoenen aan het roer in Turijn en werd ieder jaar landskampioen. Bovendien won hij viermaal de Coppa Italia en tweemaal de Supercoppa; ook stond Juventus tweemaal in de finale van de Champions League, al werd die trofee nooit gewonnen. Het is inmiddels iets meer dan twee jaar geleden dat Juventus het vertrek van Allegri aankondigde. De trainer maakte het seizoen 2018/19 nog af, maar is sindsdien werkloos.

Naar verluidt deed Juventus een eerste aanbieding aan Allegri voor een tweejarig contract met een optie voor een derde jaar, tegen een jaarsalaris van zeven miljoen euro. Later kwam de grootmacht met een verbeterde aanbieding: een contract voor drie seizoenen plus een eventueel extra jaar, met een salaris tussen de acht en negen miljoen euro. Internazionale toonde ook interesse in Allegri, nadat woensdagavond duidelijk werd dat Antonio Conte vertrok, en dus moest Juventus snel handelen.

Volgens de Corriere dello Sport heeft Allegri woensdagavond samen met algemeen directeur Giuseppe Marotta van Internazionale gegeten. Marotta wilde het aanbod van Juventus naar verluidt overtreffen, door Allegri drie seizoenen lang een jaarloon van tien miljoen euro te bieden. Bovendien werd de 53-jarige oefenmeester in verband gebracht met Paris Saint-Germain en Real Madrid, maar de keuze valt dus toch op Juventus. Volgens Romano is het mondeling akkoord donderdagochtend bereikt en tekent Allegri spoedig zijn contract.

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
34
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties