Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus stopt magere Italiaanse reeks in CL en bekert verder

Laatste update:

Het bezoek uit Turijn kwam na 48 seconden al heel goed weg. Giorgio Chiellini stopte een tegenaanval van Monaco met een handsbal en ontving de op één na snelste gele kaart ooit in een Champions League (na Abou Diaby in 2012, 21 seconden). Monaco had in het eerste bedrijf weliswaar meer balbezit, maar het team van Leonardo Jardim slaagde er niet in om de defensie van Juventus in verlegenheid te brengen. In de eerste 45 minuten werd sowieso weinig risico in het spel gelegd en daardoor werden Gianluigi Buffon en Danijel Subasic nauwelijks getest.

Een poging van Geoffrey Kondogbia was hard maar ging recht op Buffon af, Joao Moutinho schoot het leer over het doel en Layvin Kurzawa kopte het leer eveneens over de lat. Een sandwich van Chiellini en Arturo Vidal op Kondogbia resulteerde niet in een penalty. De ploeg van Allegri had in de eerste 45 minuten maar twee mogelijkheden. Carlos Tévez zette goed door na een defensieve misstap, maar Álvaro Morata, Stephan Lichtsteiner en Andrea Pirlo konden niet profiteren. Tévez was al snel opnieuw in scoringspositie, maar hij was onnauwkeurig in de afronding. Chiellini mocht van geluk spreken dat hij het rustsignaal haalde. In de dertigste minuut werd een tackle op Moutinho niet met geel bestraft.

In de eerste tien minuten na rust hing de 1-0 van Monaco in de lucht. Buffon zat mis bij een voorzet van Moutinho, waarna Patrice Evra kon voorkomen dat Aymen Abdennour voor de openingstreffer kon zorgen. Een fout van Leonardo Bonucci had luttele minuten later fatale gevolgen kunnen hebben, maar Buffon was de voor Jérémy Toulalan ingevallen Dimitar Berbatov te slim af. Juventus maakte in de tweede helft geen goede indruk en beperkte zich hoofdzakelijk tot tegenhouden. Monaco slaagde er echter niet in om van de mindere momenten van de Italianen te profiteren, tot ongenoegen van Jardim.

In de laatste twintig minuten voor tijd greep Allegri in: hij liet Morata plaatsmaken voor Fernando Llorente en verving Vidal door Roberto Pereyra. Juventus had richting het einde meer balbezit dan het vermoeid ogende Monaco, maar een doelpunt bleef uit. Pirlo mikte in de slotminuten een vrije trap op het aluminium. Juventus staat zodoende voor de zesde keer in zijn clubgeschiedenis in de halve finales.

-
Wint Juventus de Champions League?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
7
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
9
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties