Juventus vermaakt publiek en scoort liefst zes keer in Coppa

In een uitverkocht Juventus Stadion moest de thuisploeg het stellen zonder Carlos Tévez, Gianluigi Buffon en Andrea Pirlo, want zij kregen rust van trainer Massimiliano Allegri. Ook zonder deze sleutelspelers was Juventus de betere partij en bij rust stond het al 3-0. Sebastian Giovinco opende uit een vrije trap de score en hij maakte daarmee zijn vierde goal in zijn laatste zes bekeroptredens voor Juventus. De gastheer hield de druk op het doel van Hellas hoog en het was dan ook wachten op een tweede treffer.

Zo moest doelman Rafael in actie komen op een schot van Álvaro Morata en stichtte Paul Pogba eveneens gevaar. Na nog geen kwart wedstrijd spelen viel dan toch de 2-0: Roberto Pereyra rende Guillermo Rodriguez eruit en chipte de bal prachtig in de verre hoek. Na wat kansen over en weer scoorde Giovinco op slag van rust de 3-0, door na voorbereidend werk van Stephan Lichtsteiner het leer in de verre hoek te schuiven. In de tweede helft ging Juventus vrolijk verder, want al na acht minuten lag de bal in het net.

Pogba trapte na een voorzet langs de bal, maar kreeg het leer met een gelukje mee en kon daardoor van dichtbij scoren. Nene verzorgde vervolgens bij een hoekschop de eretreffer voor Hellas, maar meer bleek er niet in te zitten voor de bezoekers uit Verona. Via een benutte strafschop van Morata en een geweldige uithaal van invaller Kingsley Coman werd het namelijk 6-1. Coman was ingevallen voor Giovinco en had kort voor zijn treffer al een goede kans gemist. Juventus neemt het in de volgende ronde op tegen Parma.