Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus verslaat Lazio en neemt voorschot op vierde titel op rij

Laatste update:

Juventus - Lazio 2-0
Beide partijen moesten het doen zonder een aantal belangrijke spelers. Zo was bij Juventus onder anderen Paul Pogba niet inzetbaar, terwijl Lazio het moest stellen zonder spelers als Stefan de Vrij en Marco Parolo. Wie wel kon spelen was Carlos Tévez en de Argentijn bewees maar weer eens zijn waarde voor la Vecchia Signora. De eerste grote kans van de wedstrijd was direct raak. Tévez ontsnapte bij een pass van Arturo Vidal, legde Dusan Basta in de luren en schoot beheerst raak voor nummer achttien van het seizoen.

Lazio had de laatste acht wedstrijden op rij gewonnen en kreeg in die acht duels slechts twee tegentreffers, twee doelpunten die het tegen Juventus al in een helft om de oren kreeg. Leonardo Bonucci, dit seizoen misschien wel de beste verdediger van de Serie A, werkte de bal namelijk nog voor rust binnen voor een verdubbeling van de marge. Het lukte Lazio na rust niet om een vuist te maken en in de absolute slotfase moesten de hoofdstedelingen ook nog eens met tien man verder. Danilo Cataldi kreeg rood voor een overtreding op Tévez.

Sampdoria - Cesena 0-0
Sampdoria speelde tegen degradatiekandidaat Cesena in een gewaagd system met vier aanvallers, maar het lukte i Blucerchiati niet om de defensie van de bezoekers te kraken. Sampdoria had meer balbezit en vertoonde meer drang naar voren, maar de grootste kansen in de eerste helft waren zelfs voor de bezoekers. De grootste kans van de wedstrijd kwam op naam van Alessio Romagnioli, die de bal een kwartier voor tijd uit een hoekschop richting de touwen kopte. Met een acrobatische actie haalde Stefano Lucchini de bal van de lijn, waardoor Sampdoria dure punten liet liggen in de strijd om Europees voetbal.

-
Denk je dat Juventus de komende jaren ook weer helemaal bij de Europese top gaat horen?

Meer nieuws

'Voormalig doelman van PEC Zwolle staat voor droomtransfer naar Manchester City'
2
'Flick wil speler die al 95 wedstrijden onder hem speelde naar Barcelona halen'
2
Gretige Ralf Seuntjens verklapt te gast in podcast fraaie 'Eredivisie-transfer'
2
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
17
Ajacieden zien af van vakantie: 'Ik heb doorgetraind, gewoon voor mezelf'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties