Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus verwelkomt Costa en lijkt Danilo te moeten vergeten

Laatste update:

Naar verluidt wordt de 26-jarige Costa eerst gehuurd voor een bedrag van zes miljoen euro, waarna, bij een verder verblijf in Italië, Juventus veertig miljoen moet overmaken aan der Rekordmeister om hem definitief in te lijven. Costa had al te horen gekregen dat hij niet kon rekenen op een basisplaats en wist na het binnenhalen James Rodríguez door Bayern dat hij dit seizoen zeker weinig aan spelen zou toekomen.

Eerder stelde voorzitter Karl-Heinz Rummenigge al dat de onderhandelingen met de verliezend finalist van de Champions League voorspoedig verliepen. Daarbij gaf hij tevens aan dat Costa voor ongeveer vijftig miljoen mocht vertrekken bij de Duitse topclub. "Hij wil graag naar Juventus en daarom zijn we gaan praten", aldus Rummenigge eerder in gesprek met Kicker. "We willen een bepaald bedrag en als dat is bereikt, dan zijn we bereid hem te laten gaan."

De overgang van Costa kan nare gevolgen hebben voor Danilo van Real Madrid, die bij de Spaanse landskampioen niet op een basisplaats kan rekenen. Juventus had een oogje op de verdediger, maar de regels in Italië schrijven voor dat clubs slechts twee non-EU-spelers mogen aantrekken per seizoen en Juventus heeft deze zomer al de Uruguayaans jeugdinternational Rodrigo Bentancur overgenomen van Boca Juniors.

Gaat Douglas Costa slagen bij Juventus?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
7
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
30
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
15
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
13
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
28
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties