Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus vreest niet voor schorsing Cristiano Ronaldo tegen Ajax

Laatste update:

Simeone vierde de openingstreffer van José María Giménez in de eerste ontmoeting door naar zijn 'cojones' te wijzen, een gebaar dat hem later een boete van 20.000 euro opleverde. Ronaldo was dinsdagavond met een hattrick de grote man in de return en hij imiteerde het gebaar van Simeone na de beslissende penalty die La Vecchia Signora uiteindelijk naar de kwartfinales zond.

"Ik vrees niet voor een schorsing voor Ronaldo", vertelt directeur Nedved bij Sky Italia, in een eerste reactie op de loting. "Het was een gebaar dat op het veld werd gemaakt en op het veld zal blijven. Hij reageerde gewoon op alle hoon die hij over zich heen kreeg in Madrid en door de uitsupporters in ons eigen stadion." Over de koppeling tegen Ajax zegt Nedved dat hij 'niet gelukkig en niet ongelukkig' is.

"Het worden twee prachtige wedstrijden. Ik heb genoten van Ajax tegen Real Madrid, dus we moeten op onze hoede zijn", benadrukt de Tsjech, die ook ingaat op de situatie van trainer Massimiliano Allegri. De beslissing of zijn tot medio 2020 doorlopende contract wordt verlengd, is 'vooruitgeschoven' naar juni. "We zijn blij met Allegri. Wat hij presteert in de Serie A, is ongekend. Onder zijn leiding staan we achttien punten los in de competitie en doen we nog mee in de Champions League. We zijn precies waar we willen zijn."

-
Verdient Cristiano Ronaldo een straf?

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag dromen van finale in eigen la
10
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
40
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties