Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus wacht af: 'Als Pogba dat wil, wordt het voor ons erg moeilijk'

Laatste update:

"Pogba blijft iemand die zijn eigen lot bepaalt. Misschien gaat hij in de zomer weg. Als Paul dat wil, wordt het voor ons erg moeilijk hem hier te houden", zegt Marotta in een interview met Corriere della Sera. "Hij heeft ons alleen geen signaal gegeven, dat hij daadwerkelijk wil vertrekken. Het punt is dat een speler elders een contract aangeboden kan krijgen, wat dubbel of drie keer zoveel waard is dan wat hij nu verdient."

"Dan heb je het over een salaris van tien miljoen euro per seizoen", realiseert Marotta zich, daarmee aangevend dat Juventus zijn stermiddenvelder niet eeuwig kan behouden. Hoeveel geld de kampioen van Italië wil zien voor Pogba, is nog niet duidelijk. Speculaties lopen uiteen van zestig miljoen euro tot honderd miljoen euro, of zelfs nog meer dan dat. Mino Raiola heeft steeds aangegeven dat Pogba zelf moet bepalen, wat hij wil. Eerder deze maand zei de Nederlands-Italiaanse spelersmakelaar dat Pogba niet weg moet uit Turijn.

"Ik heb gesproken met voorzitter Andrea Agnelli en met directeuren Pavel Nedved, Giuseppe Marotta en Fabio Paratici. Iedereen is het erover eens: Juventus heeft het geld niet per se nodig. Juventus is op dit moment de ideale club voor Paul. Er zijn zeven clubs die hem kunnen betalen en die clubs willen hem allemaal hebben: Real Madrid, Barcelona, Paris Saint-Germain, Bayern München, Manchester United, Manchester City en Chelsea. Dat weet ik, want dat hebben die clubs mij zelf laten weten."

Vertrekt Paul Pogba in de zomer bij Juventus, denk je?

Meer nieuws

Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
11
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
44
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
26
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties