Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Juventus wendt zich bij mislopen Paul Pogba tot Bayern München'

Laatste update:

Volgens de Turijnse sportkrant is Thiago Alcántara serieus in beeld als alternatief voor Pogba. Juventus is al langer gecharmeerd van de international van Spanje en deed in het verleden ook al eens een poging om hem in te lijven. De huidige koploper van de Serie A stelde Bayern, met wie het een uitstekende relatie onderhoudt, in de afgelopen maanden zelfs voor om Emre Can, plus een geldbedrag, te ruilen voor Thiago.

Del Piero: 'Goede ontwikkeling dat Serie A weer een echte titelstrijd kent'

Aangezien Can inmiddels speler van Borussia Dortmund is, kan deze constructie niet opnieuw van stal gehaald worden. Juventus heeft er desondanks goede hoop in dat de middenvelder aankomende zomer haalbaar is. Thiago zou na zeven jaar bij der Rekordmeister toe zijn aan een nieuwe uitdaging en hij beschikt bovendien over een tot medio 2021 doorlopend contract, waardoor hij nog maar ruim een jaar vastligt in München.

Wat verder in het voordeel spreekt van Thiago, is dat hij veel goedkoper zal zijn dan Pogba. De ex-speler van Barcelona wordt overigens waarschijnlijk niet de enige versterking voor het middenrif, als hij inderdaad naar Turijn komt. Juventus wil naast een middenvelder van naam ook een talent voor de toekomst binnenhalen en Sandro Tonali van Brescia staat momenteel bovenaan de lijst. Naast de Italiaan is ook Olympique Lyon-middenvelder Houssem Aouar een van de kandidaten.

Denk jij dat Thiago Alcántara volgend seizoen nog voor Bayern München speelt?

Meer nieuws

Footy Headlines lekt ook uitshirt van Ajax voor komend seizoen
4
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
13
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties