Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Juventus wijst voorstel van Raiola voor hereniging meteen af'

Laatste update:

Raiola vertegenwoordigt Ibrahimovic al vele jaren en looste hem in de zomer van 2004 van Ajax naar Juventus. Na twee seizoenen degradeerde de club en werd Ibra verkocht aan Internazionale. De Zweed zou er zelf wel wat voor voelen om terug te keren in Turijn, waar het de laatste jaren zeer voorspoedig gaat. Raiola deed daarom de suggestie om Ibrahimovic te betrekken in een Pogba-transfer, maar Juventus zei direct 'nee'.

Paratici en Marotta respecteren de prestaties van Ibrahimovic in Parijs, maar zijn van mening dat hem terughalen niet verstandig zou zijn. De aanvaller is alweer 33 jaar en Juventus kiest liever voor anderen in de voorhoede. Waar men wél oren naar heeft, is een constructie waarbij Edinson Cavani weggaat uit Parijs en naar Italië komt. Hij maakte eerder furore bij Napoli en Juventus ziet het in hem wel zitten. Probleem is echter dat Cavani een enorm hoog salaris verlangt: acht miljoen euro per seizoen. Dat kan en wil Juve niet betalen.

Juventus moet Edinson Cavani betrekken in de deal, als Paul Pogba naar PSG gaat

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
2
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
2
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
21
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
17
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
21
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties