Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Juventus wil harde werk van Ihattaren belonen met motiverende geste'

Laatste update:

Ihattaren is sinds vorige maand in Turijn en laat via sociale media regelmatig zien hard te werken aan zijn fitheid en conditie. Juventus is tevreden met het werk dat de middenvelder annex buitenspeler verricht en wil hem motiveren met een plek in de wedstrijdselectie van het tweede elftal. Daar moet Ihattaren zich vervolgens weer bewijzen, om zo wellicht kans te maken op een plek in de hoofdmacht. Onlangs zat Ihattaren al op de tribune tijdens een wedstrijd van Juventus Next Gen, waar onder meer Nederlander Dean Huijsen in speelt.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Mohamed-Amine Ihattaren (@iamihattaren)

Onlangs liet Ihattaren via Instagram weten dat hij het naar zijn zin heeft in Italië. "Ik heb het enorm naar mijn zin in Turijn en ik geniet ervan." Ook reageerde hij op de vraag wanneer hij weer wedstrijden gaat spelen. "Ik hoop snel, ik ben op de goede weg", aldus Ihattaren, die in het Allianz Stadium wil spelen met rugnummer 52. Zijn laatste wedstrijd dateert van 6 mei 2022, toen Ihattaren met Jong Ajax 1-1 speelde tegen De Graafschap. In de voorbereiding op het huidige seizoen speelde hij wel een aantal oefenwedstrijden met de hoofdmacht van Ajax.

Glenn Helder liet zich in februari nog openlijk uit over Ihattaren. De voormalig buitenspeler van Arsenal gaf aan dat hij niet denkt dat de linkspoot nog gaat slagen. "Ik weet zeker dat ook Ihattaren zichzelf nu nog niet kan veranderen. Van der Vaart, Vanenburg, Sneijder, de broer van Nouri, hij kreeg de jackpot aan persoonlijke begeleiding. Hij verkloot het niet zomaar, de jongen wil veranderen, anders zou hij ook geen hulp vragen. Maar hij houdt het niet vol."

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
20
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
335
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
13
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties