Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Juventus wil na transfer Vidal middenvelder van Bayern aantrekken'

Laatste update:

La Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport en Tuttosport maken allemaal melding van de serieuze belangstelling van de Italianen voor Götze. Juve verkoopt Arturo Vidal aan Bayern München en hopen nu dat de Duitsers willen meewerken aan een transfer van Götze, die dus de omgekeerde weg zou moeten bewandelen. Het is niet bekend hoe Bayern hier over denkt.

De 23-jarige Götze maakte twee jaar geleden de overstap van Borussia Dortmund naar Bayern, maar is in Zuid-Duitsland nog niet helemaal uit de verf gekomen. In het afgelopen seizoen was clubicoon Franz Beckenbauer nog erg kritisch op de aanvallende middenvelder, die volgens der Kaiser 'kinderachtig bezig' was. "Het wordt tijd dat hij volwassen wordt", brieste Beckenbauer.

Bayern moet Mario Götze laten gaan

Meer nieuws

Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
0
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
27
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
52
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
62
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
40

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties