Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Juventus wil niet wachten tot de zomer en biedt nog vijf miljoen euro'

Laatste update:

Mediaset weet dat Juventus in aanloop naar de winterse transferperiode een bod van vijf miljoen euro zal neerleggen in Rusland. De kampioen hoopt dat Zenit daar 'ja' tegen zegt en eieren voor zijn geld kiest. Op die manier weet Zenit namelijk zeker dat het nog wat verdient aan Witsel en hoeft Juventus niet bang te zijn dat er een paar maanden later ineens allerlei concurrenten gaan meestrijden om de middenvelder.

Hoe Witsel er zelf in staat is nog niet duidelijk. De Belgisch international zou niet in de Champions League mogen spelen voor Juventus, maar wel een droomtransfer maken. In de zomer wachtte hij dertien uur lang in het hoofdkwartier van la Vecchia Signora tot de deal echt rond kwam, maar de clubs kwamen er niet uit. Zenit had toen circa 25 miljoen euro kunnen verdienen aan de middenvelder.

Denk je dat Zenit Sint-Petersburg akkoord gaat?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
101
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties