Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Juventus wil verkopen en ik heb een uitstekende band met Raiola'

Laatste update:

Daar is advocaat Laporta niet van op de hoogte, zo vertelt hij zondagavond in de Spaanse media: "Het enige wat ik weet, is dat ik een uitstekende verstandhouding met zaakwaarnemer Mino Raiola heb. Ik denk ook niet dat Juventus voor de verkiezingen al wil praten, maar we gaan op termijn zeker praten. Ik denk dat Juventus wil verkopen", aldus Laporta, die tussen 2003 en 2009 ook al de voorzittershamer bediende bij Barcelona.

De bovengenoemde krant claimt overigens dat zittend voorzitter Josep Maria Bartomeu, sportief directeur Ariedo Braida en directeur Albert Solar afgelopen maandag een gesprek hebben gevoerd met Giuseppe Marotta, de algemeen directeur van Juventus. Afgelopen donderdag liet Laporta bij Catalunya Rádio al weten dat hij Pogba als de 'perfecte aanvulling' voor de huidige selectie van Barcelona ziet.

De trots van Catalonië is echter niet de enige die in de markt is voor de 22-jarige Fransman. Chelsea, Manchester United, Real Madrid, Paris Saint-Germain en Manchester City hebben naar verluidt serieuze belangstelling voor Pogba. The Sun meldde vrijdag nog dat manager Manuel Pellegrini er stiekem rekening mee houdt dat Pogba naar het Etihad Stadium komt.

Denk jij dat Paul Pogba in januari naar Barcelona gaat?

Meer nieuws

VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
0
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
7
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties