Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus wint en zet Justin Kluivert en consorten op 25 punten achterstand

Laatste update:

Juventus liet in de eerste 45 minuten na om het duel reeds in het slot te gooien. Het team van Allegri had na het rustsignaal eigenlijk met twee of drie doelpunten voor moeten staan, maar alleen een treffer van Mandzukic zorgde voor het verschil. Na voorbereidend werk van Mattia De Sciglio was de Kroaat alerter dan Davide Santon en kopte hij het leer achter Robin Olsen: 1-0. Het was voor Mandzukic alweer zijn achtste Serie A-goal van het seizoen.

Juventus was daarvoor al via enkele pogingen van Alex Sandro dicht bij een doelpunt geweest, Kostas Manolas haalde in de eerste minuut een inzet van Mandzukic van de doellijn, terwijl Cristiano Ronaldo op slag van rust niet erin slaagde om Olsen te passeren. Ondanks dat AS Roma het in de eerste 45 minuten zichtbaar moeilijk had, bleef het team van Eusebio Di Francensco door de gemiste kansen van Juventus toch in de wedstrijd.

Na de onderbreking maakte Justin Kluivert zijn rentree, in de plaats van Alessandro Florenzi, maar ook hij kon niet voorkomen dat de Romeinen met een nederlaag uit Turijn vertrokken. Het was aan Olsen te danken dat Ronaldo niet minimaal een keer op het scorebord verscheen. Een treffer van Giorgio Chiellini werd afgekeurd vanwege een overtreding en ook een treffer van Douglas Costa werd ongeldig verklaard vanwege een eerdere overtreding op Nicolò Zaniolo.

-
Denk jij dat Juventus dit seizoen nog van de eerste plaats afkomt?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
23
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties