Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus wint laat van tien Spanjaarden en bereikt knock out-fase

Laatste update:

De start van Sevilla mocht er zijn: na negen minuten keek Juventus reeds tegen een achterstand aan. De defensie werkte een voorzet van Franco Vázquez niet goed weg, waarna Pareja vanaf de rand van het strafschopgebied zijn eerste Champions League-doelpunt in tien jaar tijd maakte: 1-0. Juventus was duidelijk van slag en een tweede treffer van de Andalusiërs hing in de lucht. Zo schoot Sergio Escudero het leer maar net over en hadden de verdedigers hun handen vol aan Luciano Vietto.

Sevilla stond tien minuten voor rust echter al met tien man op het veld. Vázquez kreeg voor een charge op Sami Khedira zijn tweede gele kaart van Mark Clattenburg, in slechts vijf minuten tijd. Een hard gelag voor de thuisploeg, maar dat was niet de enige domper in de eerste 45 minuten. Na een corner van Miralem Pjanic was er wat duw- en trekwerk in het strafschopgebied en wees Clattenburg naar de stip. Sergio Rico kon net niet voorkomen dat Claudio Marchisio vanaf elf meter trefzeker was: 1-1.

In de tweede helft daalde het tempo van de wedstrijd en kozen beide partijen ervoor om op balbezit te spelen. Het duel ging desondanks op en neer, met een dominerend Juventus en een defensief ingesteld Sevilla. Sampaoli mocht na nog geen uur eveneens inrukken, voor commentaar op de scheidsrechterlijke leiding. Zes minuten voor tijd trok Juventus het duel naar zich toe. Na een voorzet van Daniel Alves werkte Gabriel Mercado de bal weg richting Leonardo Bonucci, die het leer vervolgens achter Rico werkte. In de extra tijd kreeg ook Mandzukic nog het leer achter de doelman van Sevilla: 1-3. Moise Kean maakte als invaller zijn entree en is daarmee de eerste speler uit 2000 die minuten in de Champions League maakt.

-
Wie plaatst zich voor de knock out-fase van de Champions League?

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
2
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
2
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
21
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
19
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
22
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties