Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus zet Sarri dag na Champions League-eliminatie op straat

Laatste update:

Zo komt er ondanks de winst van de Italiaanse landstitel na een jaar alweer een einde aan het dienstverband van Sarri in Turijn. De oefenmeester werd vorig jaar aangesteld als opvolger van Massimiliano Allegri met het doel om Juventus met zijn Sarriball aantrekkelijker te laten voetballen. De grootmacht beleefde echter een bijzonder moeizaam jaar, waarin er ook veel kritiek was vanuit de achterban en de Italiaanse pers.

Juventus werd dus wel voor de negende keer op rij kampioen van Italië, maar kon geen andere prijzen toevoegen aan zijn indrukwekkende palmares. De finale van de Coppa Italia ging verloren tegen Napoli, terwijl Sarri er tegen Lazio ook niet in slaagde om de Supercoppa binnen te slepen. Vanwege de tegenvallende resultaten werd er voor de uitschakeling in de Champions League ook al stevig aan de stoelpoten van Sarri gezaagd en Juventus heeft nu niet lang nodig gehad om een definitieve beslissing te nemen.

Volgens Sky Italia is de sinds zijn vertrek bij Tottenham Hotspur clubloze Mauricio Pochettino momenteel de topfavoriet om het stokje over te nemen. Andere kandidaten zijn volgens de berichten uit Italië Zinédine Zidane (Real Madrid), Simone Inzaghi (Lazio) en Sarri's nog steeds werkeloze voorganger Allegri. Ook Antonio Conte werd in de afgelopen dagen genoemd als mogelijke kandidaat, maar hij benadrukte onlangs dat zijn toekomst bij Internazionale ligt.

Het vertrek van Sarri zou ook het einde van technisch directeur Fabio Paratici bij Juventus kunnen betekenen. Voorzitter Andrea Agnelli heeft naar verluidt een ware 'revolutie' in gedachten, waarbij ook Paratici moet vrezen voor zijn baan. Diens rechterhand Federico Cherubini lijkt op dit moment de meest waarschijnlijke opvolger als er inderdaad besloten wordt om afscheid te nemen van de sportbestuurder.

De juiste beslissing van Juventus?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties