Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus ziet ervaren kracht maandenlang wegvallen

Laatste update:

Khedira sukkelt al het hele kalenderjaar met zijn fysieke gesteldheid. De Duitser onderging in maart een hartoperatie, omdat uit onderzoek bleek dat hij kampte met een hartritmestoornis. Toen de 77-voudig international daar net van hersteld was, liep hij een knieblessure op. Ook daaraan werd Khedira geopereerd, waardoor hij het slot van het vorige seizoen miste. Omdat zijn knie toch weer opspeelde, moest hij woensdag nogmaals onder het mes.

De verwachting van de medische staf van Juventus is dat Khedira begin februari volgend jaar zijn rentree kan maken. Dit seizoen speelde de routinier tot dusver twaalf competitiewedstrijden, waarin hij niet tot scoren kwam. Het is Khedira's vijfde seizoen bij la Vecchia Signora, dat hem in 2015 transfervrij overnam van Real Madrid. Eerder kwam hij in Duitsland uit voor VfB Stuttgart, waar hij ook de jeugdopleiding doorliep.

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Manchester United woensdag minstens een keer scoort!
0
Nagelsmann neemt duo dat goed is voor 135 caps niet op in EK-selectie Duitsland
0
Erik ten Hag ziet absolute grootverdiener vertrekken bij Manchester United
42
VZ Kort: Willem II stunt met terughalen beste voetbaldirecteur van België
77
'Ajax kan Georges Mikautadze ruilen voor Nederlandse aanvaller'
60
'Chelsea wil topclubs aftroeven met bod van 65 miljoen euro op wonderkind (17)'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties