Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus zoekt 'trequartista' van naam: 'Iemand met technische kwaliteiten'

Laatste update:

"De club is op zoek naar een speler met aanvallende kwaliteiten, iemand die het technische niveau van ons team verder omhoog kan helpen", legt trainer Allegri uit aan de Italiaanse media. De oefenmeester geeft te kennen dat hij zoekt naar een trequartista, een aanvallende middenvelder. "Op die positie hebben we een technische speler nodig, maar we willen de balans in het team ook niet verstoren."

Meer: Doelpuntloze remise exemplarisch voor teleurstellend seizoen Milan en Juventus

Juventus is dus bijzonder actief op de transfermarkt, maar men nam ook afscheid van topspelers als Andrea Pirlo en Carlos Tévez. "In de persoon van Pirlo verliest het Italiaanse voetbal een speler die niet te vervangen is. Een speler met zijn kwaliteiten is lastig te vinden, maar het leven gaat door. Laten we niet vergeten dat Gianluigi Buffon, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Claudio Marchisio en Simone Padoin allemaal zijn gebleven. En kijk ook eens naar de aankopen."

Meer nieuws

Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
1
Nederlandse profclub overweegt over te stappen naar ander logo
2
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
7
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
13
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
3

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties