Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kahn: 'Brazilië deed alles fout en liep rechtstreeks in de Duitse val'

Laatste update:

Duitsland gaf de Brazilianen een gigantisch pak slag (1-7) en Kahn zag eigenlijk niets goed gaan bij o Seleção. "Ze implodeerden gewoon. Het was een complete afgang van het hele elftal, van begin tot eind", zegt Kahn tegen de ZDF. "Ze deden tactisch gezien werkelijk alles verkeerd en het was ongelooflijk om te zien hoe ze rechtstreeks in de Duitse val liepen", aldus de oud-doelman.

"Na het openingsdoelpunt van Thomas Müller stortte het ineen", zegt Kahn. Müller scoorde na elf minuten en nog voor er een half uur op de klok stond verhoogden Miroslav Klose, Toni Kroos (tweemaal) en Sami Khedira de marge tot vijf. "Of het nu de nationale druk was die Brazilië fataal werd, of dat de last te zwaar was, ik weet het niet. Maar ze konden er simpelweg niet mee omgaan. Ze waren zeer kwetsbaar en kwamen overal tekort", zag Kahn.

-
Had jij Brazilië als wereldkampioen voorspeld, voor het WK begon?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties