Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kahn haalt uit naar zaakwaarnemer Alaba: 'Staat te ver van realiteit af'

Laatste update:

Alaba kreeg van Bayern meerdere contractvoorstellen voor een langer verblijf in Zuid-Duitsland, maar wees deze resoluut af, waarmee hij na dertien succesvolle jaren de deur van de Allianz Arena definitief achter zich dichttrekt. Volgens Kahn, die bij Bayern een bestuursfunctie bekleedt, ligt het handelen van Zahavi daaraan ten grondslag. "Ik was teleurgesteld, maar Alaba's zaakwaarnemer staat te ver van de realiteit af", concludeert Kahn in gesprek met Kicker. "Dat is jammer, want we houden van Alaba. Hij is een buitengewoon persoon en altijd openhartig tegen ons geweest. We hebben alles geprobeerd om hem langer te behouden, maar we hebben geen overeenstemming kunnen bereiken."

Meer: Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern

De voorbije maanden nam de interesse in Alaba toe, nu topclubs de mogelijkheid zien om de Oostenrijks international transfervrij over te nemen. Vanuit Engeland lieten Manchester United, Liverpool en Chelsea weten geïnteresseerd te zijn, terwijl ook Paris Saint-Germain en Juventus jagen op de handtekening van de linkspoot. Desondanks lijkt een overgang naar Spanje het meest waarschijnlijk, daar Real Madrid en Barcelona serieus werk willen maken van de transfer. Alaba wist in zijn tijd bij Bayern onder meer negen landstitels te veroveren en schreef daarnaast twee keer de Champions League op zijn naam.

Kahn gaf in het interview met Kicker eveneens te kennen dat hij er alles aan gaat doen om andere smaakmakers wél binnenboord te houden. Daarmee doelt de 86-voudig Duits international op spelers als Manuel Neuer, Robert Lewandowski en Thomas Müller, die wekelijks hun waarde bewijzen voor de regerend landskampioen. "Waarom zouden we niet overwegen om hun contracten te verlengen als ze spelen zoals ze nu spelen?", aldus Kahn. Het drietal ligt nog tot de zomer van 2023 vast bij Bayern.

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Tottenham Hotspur - Arsenal
1
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
Live meepraten in de Eredivisie: Sparta Rotterdam - FC Volendam
0
Live meepraten in de Eredivisie: RKC Waalwijk - FC Utrecht
0
Kraay jr. las 'belachelijk bericht': 'Te Kloese moet telefoon niet eens opnemen'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties