Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kahn: 'Hij is veel te jong voor Bayern, het zou jaren te vroeg zijn'

Laatste update:

De 72-jarige trainer was al met pensioen, maar besloot toch om voor de vierde keer aan de slag te gaan bij de club uit Beieren. Dat het geen oplossing voor de lange termijn zou zijn, bleek uit het feit dat Heynckes zijn handtekening zette onder een contract tot het einde van het seizoen. "Heynckes is slechts een oplossing voor een moment. Een hele goede oplossing, maar hij is geen oplossing voor de toekomst", vertelt Kahn in gesprek met Omnisport.

"Het zal voor Bayern heel moeilijk zijn om een goede coach voor de toekomst te vinden, want het is lastig aan te geven welke filosofie Bayern München daarin heeft. Wat voor trainer willen ze hebben? Nagelsmann en Tuchel zijn zeer interessante namen, maar ik denk dat Nagelsmann, nadat hij een beetje succes had met Hoffenheim, nog te jong is voor Bayern. Het zou jaren te vroeg voor hem zijn. Tuchel is ook een erg goede trainer, maar het is moeilijk te zeggen of hij in het systeem van Bayern past."

De oud-doelman voorziet een zware dobber voor de huidige koploper van de Bundesliga. "Het probleem dat Bayern München heeft, is dat er geen eigen filosofie is ontwikkeld. Ze ontwikkelen ook geen trainer vanuit hun eigen opleiding. En dat is waarom het zo moeilijk is voor Bayern om de perfecte coach voor de toekomst te vinden."

Julian Nagelsmann is de jong voor Bayern München

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
16
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
144
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
329
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
13
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties