Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kaj Sierhuis is met goal wéér belangrijk voor Fortuna bij gelijkspel tegen NEC

Laatste update:

Ten opzichte van de harde nederlaag tegen Sparta Rotterdam (4-0) was de opstelling van Fortuna-trainer Danny Buijs op één plek gewijzigd. Alen Halilovic keerde terug in de basis bij de Limburgers. Justin Lonwijk was er niet bij.

In een relatief tamme eerste helft in het Fortuna Sittard Stadion noteerden beide ploegen nauwelijks mogelijkheden. De openingsfase was voor NEC, waarna Fortuna de regie in het tweede deel van het eerste bedrijf overnam.

Het was uiteindelijk aan Jasper Cillessen te danken dat de Nijmegenaren met een 0-0 stand de thee opzochten. Met een aantal uitstekende reddingen voorkwam hij dat de thuisploeg op voorsprong kwam.

Na een klein uur spelen pakte NEC, enigszins tegen de verhouding in, de voorsprong in Sittard. Met het eerste schot tussen de palen zette Rober González de bezoekers op heerlijke wijze op voorsprong.

Na een prima aanval wist Mees Hoedemakers de Spanjaard te bereiken. De vleugelaanvaller draaide open en schoot schitterend raak: 0-1. De ploeg van Buijs rechtte een kwartier later de rug.

Wederom was het Sierhuis die het Fortuneze doelpunt op zijn naam zette: 1-1. De spits noteerde enkele minuten later bijna ook zijn tweede doelpunt, maar de Nijmegenaren konden opgelucht ademhalen. Zo eindigde het duel in een gelijkspel, waardoor NEC nalaat weer over Ajax te wippen, terwijl Fortuna door de puntendeling het rechterrijtje blijft aanvoeren.

Meer nieuws

Paris Saint-Germain doet wat het moet doen en kan vandaag nog kampioen worden
0
FC Twente hard op weg naar Champions League-voorrondes na overwinning op Almere
7
Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - Excelsior
9
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Sheffield United
3
Live meepraten in de Premier League: Everton - Liverpool
4
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties