Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Kaká heeft de club 400 miljoen euro extra aan inkomsten bezorgd'

Laatste update:

Ancelotti en Kaká kennen elkaar uit hun gezamenlijke periode bij AC Milan, de club waar de Braziliaan tot wasdom kwam. Real Madrid weet bovendien dat de transferwaarde van de Braziliaan behoorlijk is gedaald. "Zinedine Zidane (aanstaand technisch directeur, red.) en de nieuwe trainer gaan over zijn toekomst", verzekert preses Florentino Pérez aan Cadena Ser. "Kaká heeft ervoor gezorgd dat contracten met sponsoren werden vernieuwd. Kaká heeft de club 400 miljoen euro extra aan inkomsten bezorgd, ook dankzij anderen."

"Kaká had pech dat hij geblesseerd raakte en dat hij zijn niveau daarna niet meer heeft gehaald, het niveau dat wij allen graag hadden gezien. Daarna kwam Mesut Özil. Maar Kaká is een geweldige persoonlijkheid." Het contract van Kaká loopt nog twee seizoenen door. Het honorarium van de spelmaker was de afgelopen jaren voor vrijwel alle geïnteresseerde clubs het grootste obstakel om concreet te worden. "Waarom we Santi Cazorla nooit hebben gehaald?", vroeg Pérez zich openlijk af. "Het is onze taak om de beste voetballers van de wereld aan te trekken. Op de plek van Cazorla hebben we al voetballers als Kaká en Özil."

Over de toekomst van Xabi Alonso kon Pérez weinig duidelijkheid geven. Het contract van de middenvelder loopt volgend jaar zomer af. "We zijn ontzettend blij met Xabi Alonso. Hij heeft nog een eenjarig contract en de nieuwe trainer en Zidane zullen zien wat er gaat gebeuren. Hem vervangen is heel moeilijk. Dat is tevens een van de grootste problemen die we in de toekomst zullen hebben, maar we willen graag nog een beetje langer van hem genieten."

Real Madrid moet Kaká verkopen

Meer nieuws

FC Utrecht overklast Sparta en strijdt met Go Ahead om Conference League-ticket
18
FC Barcelona krijgt concurrentie van Bayern in strijd om Spaans international
2
Farioli noemt één ding dat hij bij Ajax-spelers wil zien: 'Dat wordt onderschat'
22
Fortuna Düsseldorf van Vermeij en De Wijs nadert Bundesliga na zege op Bochum
7
Farioli bevestigt in eerste interview opmerkelijke uitspraak Derrick Luckassen
15
Besiktas verovert Turkse beker na absolute thriller en knotsgekke slotfase
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties