Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kaká: 'Ze betalen goed, maar ik had meer kunnen verdienen'

Laatste update:

'Vorig seizoen begon ik na te denken over mijn toekomst. Brazilië, de Verenigde Staten of een langer verblijf bij AC Milan", somt Kaká zijn opties op. "Het was moeilijk om Milaan te verlaten, maar het is mijn verwachting dat voetbal de nummer een sport in de Verenigde Staten wordt. Ze betalen me goed, maar ik had een andere optie om meer te verdienen. Ik denk echter altijd aan het project."

"Ik ben zes jaar bij AC Milan gebleven, vier jaar bij Real Madrid, ik heb in negen jaar in Brazilië gespeeld. Ik denk dus altijd aan een goed project", klinkt het. Volgens Kaká is hij met zijn 32 jaar nog niet te jong voor een stap naar een op papier mindere competitie. "Ik denk juist dat dit het juiste moment is. Ik ben niet te jong, ik ben niet te oud. Ik kan nog veel bijdragen aan de competitie", besluit de Zuid-Amerikaan.

Kaká had nog in een Europese topcompetitie kunnen spelen

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties