Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kalezic weggestuurd: 'Hij heeft de grenzen der redelijkheid overtreden'

Laatste update:

Kalezic typeerde technisch directeur Ton Caanen zondag na afloop van de nederlaag tegen Willem II als 'iemand aan wie je kon zien dat hij te lang autoverkoper is geweest'. Daar was Collard niet van gediend. "Laat duidelijk zijn dat er door het jaar heen incidenten zijn geweest, maar het feit van zondag alleen al vonden wij méér dan ongepast en reden voor de beslissing die we nu hebben genomen", zegt de directeur tegen Voetbal International.

Andere motieven voor de breuk tussen trainer en club waren onvrede over zowel het verdedigende spel als de slechte balans tijdens thuiswedstrijden, vertelt Collard. "De kunst is de goede combinatie (tussen club en trainer, red.) te vinden, wij dachten dat het gelukt was. Maar dan zouden we nu niet alweer uit elkaar gaan."

Roda gaat in alle rust op zoek naar een nieuwe trainer. Ton Caanen, die de benodigde papieren heeft, zal volgens Collard in ieder geval niet doorschuiven naar het trainingsveld.

Meer nieuws

Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
3
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0
Live meepraten in de Bundesliga: Borussia Dortmund - Darmstadt 98
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties