Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kalou meldt zich ook: hereniging van 'K2' in De Kuip mogelijk

Laatste update:

Kalou, die in augustus dertig jaar wordt, staat op dit moment onder contract bij Hertha BSC. Hij tekende daar vorig jaar zomer een contract voor drie jaar en heeft zijn eerste seizoen er nu bijna opzitten. In twintig wedstrijden was hij goed voor zes doelpunten en Hertha draait mee in de middenmoot van de Duitse competitie. Kalou zegt vrijdagochtend in de krant dat Feyenoord altijd een speciale plek in zijn hart zal innemen.

"Ik heb het nu prima naar mijn zin in Berlijn. Maar Feyenoord staat bij mij altijd op nummer 1. Mijn periode in Nederland heeft me gevormd. Rotterdam is mijn tweede thuis, ik heb er nog vrienden. Toen ik voor Lille speelde, kwam ik geregeld naar Nederland. Nu is het er nog niet van gekomen", aldus de Ivoriaanse vleugelaanvaller. Als hij inderdaad terug zou keren bij Feyenoord, en het illustere duo K2 weer in ere hersteld zou kunnen worden, zou hij dat toejuichen.

"Ik ben Feyenoord dankbaar dat ik de kans kreeg een mooie carrière op te bouwen. Die club zit in mijn hart", zegt Kalou lovend. "Feyenoord is als mijn eerste liefde, die vergeet je nooit. Ik hoop dat Dirk de club kan helpen weer in de Champions League te spelen. Ik denk na over mijn toekomst, je weet nooit wat er gebeurt. Volgend seizoen al? Waarom niet? Het zou het juiste moment kunnen zijn. We zullen zien."

Moet Martin van Geel proberen Salomon Kalou op te halen voor Feyenoord?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
115
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties