Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kameroen en Servië houden gelijke tred in doelpuntrijk spektakelstuk

Laatste update:

De Serviërs begonnen niet al te scherp aan de wedstrijd. Na vijf minuten gaf keeper Vanja Milinkovic-Savic een veel te korte bal tussen twee van zijn verdedigers. Karl Toko Ekambi kon onderscheppen, echter lukte het hem niet om ook af te drukken. Het eerste grote gevaar kwam desalniettemin van de Serviërs. Toko Ekambi leed balverlies en Aleksandar Mitrovic zette een een-twee op met Dusan Tadic. De spits kapte Nicolas N'Koulou uit en zijn geplaatste schot richting de verre hoek spatte op de paal uiteen. Vijf minuten leidde geklungel in de Kameroense defensie tot een reuzenkans voor Mitrovic. Hij kreeg de bal vlak voor het doel voor zijn voeten, maar schoot hard naast.

De grootste kansen waren dus voor Servië, toch kwam Kameroen na een klein halfuur op voorsprong. Een corner werd door N'Koulou doorgekopt naar de tweede paal waar Jean-Charles Castelletto de bal voor het intikken had: 1-0. Servië leek even aangeslagen, maar nam het heft snel weer in handen. In de blessuretijd sloegen zij tweemaal hard toe. Eerst legde Tadic de bal in het zestienmetergebied panklaar voor verdediger Strahinja Pavlovic die zijn tweede interlandgoal binnenkopte. Twee minuten later leed André-Frank Zambo Anguissa balverlies en kon Sergej Milinkovic-Savic afdrukken. Zijn schuiver leek houdbaar voor keeper Devis Epassy.

Servië dacht na rust de wedstrijd definitief in het slot te gooien. Zeven minuten in het tweede bedrijf stond de 1-3 op het bord. De Kameroense defensie keek toe hoe Mitrovic van dichtij binnentikte nadat drie van zijn medespelers vrij konden combineren in het zestienmetergebied van Kameroen. Aan de hand van invaller Aboubakar rechtten de Ontembare Leeuwen echter de rug. Tien minuten na de 1-3 bracht hij Kameroen terug in de wedstrijd met een geweldig lobje. In eerste instantie werd zijn treffer afgekeurd wegens buitenspel, maar de VAR draaide die beslissing terug. Drie minuten later ontsnapte hij opnieuw aan de Servische defensie en gaf hij Eric Maxim Choupo-Moting een niet te missen kans: 3-3.

De Serviërs leken aangeslagen en gingen op zoek naar de voorsprong. Een schot van Mitrovic werd makkelijk gepakt en Tadic kon ook niet afdrukken. Aan de andere kant hadden Choupo-Moting en Aboubakar het vizier niet op scherp. Het spel golfde op en neer, maar beide ploegen waren te gehaast en slordig in opbouw en afwerking. Filip Kostic dacht de winnende op de schoen te hebben, alleen zat zijn inzet tussen voorzet en schot in. Spits Mitrovic schoof op aangeven van Tadic ook nog naast en zo bleven de ploegen in evenwicht.

FIFA World Cup
Kameroen
3 - 3
Servië

Meer nieuws

'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
18
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
5
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
16
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
4
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties