Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kamp-Alaba slaat keihard terug na tirade Hoeness: 'Het zijn smerige leugens'

Laatste update:

"Hij (Alaba, red.) heeft een hebberige piranha als adviseur", zei Hoeness zondag zonder omhalen in een onderhoud met Sport1. "Het gaat echt alleen maar om het geld. Alaba speelt momenteel voor de beste club ter wereld, waar zou hij heen moeten gaan?" Volgens de oud-bestuurder wordt de vader van Alaba beïnvloed door Zahavi. Hoeness, die benadrukt dat hij altijd 'goede gesprekken heeft gevoerd' met George Alaba, vindt dat de speler zelf een definitieve keuze moet maken. De verbintenis van de centrumverdediger annex linksback in München loopt nog een jaar door.

Grote ergernis in München: 'Alaba heeft hebberige piranha als adviseur'

De sfeer is om te snijden tussen Bayern München en David Alaba.Lees artikel

Zahavi reageert maandag tegenover Sky Deutschland op de beschuldiging van Hoeness. "Ik heb met Bayern niet uitgebreid gesproken over het betalen van commissie aan mij. Het is alleen een keer vluchtig langsgekomen tijdens een afspraak in Lissabon (waar Bayern de Champions League-finale speelde, red.). Technisch directeur Hasan Salihamidzic vroeg toen hoe ik tegen de zaken aankeek. Ik benadrukte toen dat een deal met de speler wat mij betreft voorrang moest krijgen en dat ik niet uit was op een extra vergoeding voor mijn werkzaamheden. Het zou niet goed voelen als ik een hogere commissie ontvang dan andere zaakwaarnemers. Nogmaals, er is niet over geld gesproken."

George Alaba is eveneens niet te spreken over de harde woorden van Hoeness. "Ik heb David als jongeling binnengebracht bij Bayern. Ik had hem in de afgelopen jaren allang een keer naar een andere club kunnen brengen, maar we waren loyaal aan Bayern en besloten om te blijven. Ik had niet verwacht dat Bayern smerige leugens zou verspreiden over het salaris en het eisen van een bepaalde commissie. Om te beweren dat hierdoor geen deal kan worden gesloten is een ernstige beschuldiging. En alleen maar omdat we niet akkoord gaan met het voorstel van Bayern. We hebben namelijk onze eigen ideeën over het hele gebeuren", aldus Alaba senior.

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Noa Lang rookt sigaar op platte kar
13
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
12
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties